Podaj.net

Odpowiedz do tematu Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Seriale

Autor Wiadomość
Odpowiedz z cytatem
Właśnie wczoraj przeczytałam w nowym FILMIE, że I sezon House'a MD wychodzi na DVD, juz zacieram rączki.

Wychodzi, ale z tego co wiem w wersji tylko z napisami. Widziałem kilka odcinków House'a w takiej opcji i choć ja specjalnie nie narzekam, to wiem, że dla niektórych to istna mordęga. Nie każdy nadąża z czytaniem tekstów o chorobie Bourneville'a-Pringle'a czy bronchofiberoskopii.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Odpowiedz z cytatem
Seriale z Brazylii i innych krajów am.południowej nie oglądam.Z polskich oglądałam W-11 i Dedektywów.Obecnie oglądam Lost i czasami "Kryminalne zagadki..."

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz z cytatem
Ostatnio regularnie oglądam chyba tylko Prison Breaka i naszą polską "Nianię" Wink
A z doskoku to raczej większość, bo ogólnie lubię seriale, szczególnie jak mnie wena napadnie na jakieś dziubanie Wink bo czasem się bawię w rękodzieło, to mogę przesiedzieć przed serialami cały wieczór...
Moja tolerancja jest jedynie dość ograniczona jeśli chodzi o typ "Detektywi", "W-11", "Sędzia Anna Maria Wesołowska", jakbym się zastanowiła, to może by było jeszcze parę... Reszta da się oglądać Very Happy

Odpowiedz z cytatem
Tak w ogóle, dobry serial, to naprawdę dobra rzecz. Szczególnie że, w ostatnich latach jakośc mocno poszła w górę. A serial via wypożyczalnia to naprawdę duża przyjemnośc - można się spokojnie zagłębic w fabułę bez rozwlekania na miesiące, nie wspominając o durnych reklamach.

Rok temu poszłam w 24 godziny - 4 sezony jednym ciągiem, po 2-3 odcinki dziennie. Brainwashing Laughing

Odpowiedz z cytatem
ja obejrzałam cały sezon Prison Break: Skazany na śmierć w ciągu jednego dnia:D

Odpowiedz z cytatem
obejrzałam wszystkie odcinki "kochanych kłopotów", wszystkie "wojny domowe" i "przyjaciół", choć nie wszystkich, to jednak:)
kiedyś dla śmiechu zaczęłyśmy oglądać z koleżanką "plebanię", bo tam jakaś młoda dzewczyna wstąpiła do sekty (przynależność do niej objawiała się tylko i wyłącznie noszeniem chustki na włosach), a potem na mszy w wielkanoc odmówiła przyjęcia komunii. ach! więc jakaś pani grzybowa złożyła na dziewczynę donos na policji, bo ta obraziła publicznie jej uczucia religijne. no ale ojciec tej dziewczyny od sekty był komendantem policji we wsi, więc nic z tego dalej nie wynikłoWink poza tym, że się z koleżanką wciągnęłyśmy;/ nigdy więcej!
a kreskówkową "darię" uwielbiałam;)

Odpowiedz z cytatem

1. Prison Break na biezaco- to juz 4 sezon
2. Dexter- ciekawe podejscie do zycia glownego bohatera
3. 13 Posterunek- Najlepszy serial komediowy a raczej sitcom

Odpowiedz z cytatem
Due South-stare ale jare,dobre na stres

Odpowiedz z cytatem
Ja w ogóle za dużo oglądam telewizji, ale jeśli chodzi o ulubiony serial- MIODOWE LATA, na wieki wieków. Amen Smile Śmieszą mnie za każdym razem, nawet jeśli oglądam ten sam odcinek już 15 raz...

Odpowiedz z cytatem

Odpowiedz z cytatem
A ja unikam telenowel wszelakich jak ognia, ale za to namiętnie oglądam Supernatural Smile
Kiedys też Prison Break, Dextera, Weeds...
Aha, no i House oraz Kości. Smile Mam zwyrodniały gust, wiem Wink

Odpowiedz z cytatem
Dexter- wg mnie najlepszy serial Very Happy dalej: Californication, Grey's anatomy, Ostry dyżur, House, Kości, Wzór, Przyjaciele to te które najchętniej oglądam Smile teraz czekam na Pamiętniki Wampirów bo obiło mi się o uszy, że fajne są Wink
no a jak chora w łóżku leżę to telewizyjnymi tasiemcami nie pogardzę Wink z braku laku i kit dobry, aczkolwiek Brzydula mi się nawet podobała Smile

Odpowiedz do tematu Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedni  1, 2